• Johnny heeft een warme mand gevonden

  Deze energieke, vlotte Staffordshire terrier heet Johnny. Hij is als vondeling in de opvang terecht gekomen en niet meer opgehaald door zijn baasje. Johnny is ongeveer 1-2 jaar oud. Hij is vriendelijk naar mensen maar kan soms wel wat druk en actief zijn. Hij heeft veel energie en houdt ontzettend van spelen. Johnny heeft een thuis gevonden waar hij lekker kan ravotten.

 • Max was een pechvogel maar heeft het geluk gevonden

  Max is een flinke Mechelse herder van 2 jaar. Hij is als gevonden hond in de opvang terecht gekomen en niet meer opgehaald door zijn eigenaar. Max heeft nog niet zoveel geluk in zijn leven en heeft al een aantal eigenaren gehad. In de opvang had hij last van veel stress.
  Max is een actieve, energieke hond die al aardig wat commando’s kent en deze ook graag wil uitvoeren voor een koekje. Deze pechvogel heeft opnieuw een kans gekregen.

 • Bruce heeft thuis

  Bruce is een knappe kruising herder van 1,5 jaar. Bruce werd naar de opvang gebracht omdat zijn baasje wegens een bijtincident angstig was geworden voor hem. Bruce houdt er gewoonweg niet van als iemand aan zijn eten komt. De nieuwe baasjes geven hem een consequente opvoeding en houden rekening met zijn karakter.

 • Kengy is geadopteerd

  Kengy is een mooie, energieke Stafford teef van 5 jaar. Ze heeft tot nu toe jammer genoeg niet zoveel geluk in haar leven. Ze is 2,5 jaar geleden als vondeling in de opvang terecht gekomen en niet meer opgehaald door haar baas. Kengy is eerder geplaatst geweest en kwam terug naar het asiel! Kengy is een lieve, aanhankelijke Stafford. Ze houdt van aandacht en komt graag bij je voor een knuffel. De dierenbescherming heeft een geschikt baasje gevonden voor Kengy

 • Sultana heeft een thuis

  Sultana is een prachtige Turkse herder teef van 5 jaar. Het is een vriendelijke, vrolijke hond die graag rent en speelt. Ze vindt veel soorten speeltjes leuk maar echt apporteren is niks voor haar. Sultana heeft mensen gevonden waar ze genoeg plek buiten heeft en waar ze de tijd krijgt om te wennen in haar tempo.

 • Boy is goed terecht gekomen

  Boy heet deze lieve Rottweiler. Het is een gecastreerde reu van 5 jaar. Boy is als zwerver in de opvang terecht gekomen en zag er nogal wat ondervoed uit, ook had hij nogal lange nagels en hier en daar een kale plek in zijn vacht. Ondanks dat hij niet zo een heel goed leven heeft gehad, is het een fijne hond. Boy heeft gelukkig een nieuwe kans gekregen.

 • Asra heeft een thuis gevonden

  Asra is een leuke, vriendelijke kruising Sharpei van 4 jaar. Ze is als vondeling in de opvang terecht gekomen maar is herplaatst.

 • Mieke heeft baas

  Mieke is een jonge blije, vriendelijke en actieve Mechelse herder teef die samen met haar zus Daantje naar de opvang is gekomen. Beide honden zijn geadopteerd.

 • Bibi is geadopteerd

  Deze knuffelhond is Bibi, een mooie Terriër teefje van 5 jaar. Wegens omstandigheden moest ze met pijn in het hart verhuizen; Bibi is goed terecht gekomen.

 • Toby is goed terecht gekomen

  Deze vrolijke vriend heet Tobi en is met zijn bijna 12 jaar een beginnende senior. Tobi is als vondeling in de opvang terecht gekomen en niet meer opgehaald door zijn baasje. Tobi is een echte lieverd en hij krijgt gelukkig een nieuwe kans bij een nieuwe baas.

 • Sezam is geadopteerd

  Sezam is een knappe Staffordshire Terriër van 1,5 jaar. Hij is als vondeling in de opvang terecht gekomen en niet meer opgehaald door zijn baasjes. Sezam is een vrolijke, actieve jongen die houd van spelen en wandelen. Hij is altijd vrolijk en vindt iedereen even aardig. Sezam heeft een nieuw thuis

 • Daantje heeft een nieuwe thuis

  Daantje is een blije, vriendelijke en actieve Mechelse herder teef van 8 maanden. Ze is samen met haar zus Mieke naar de opvang gekomen omdat haar baasjes wegens gezondheidsproblemen niet meer voor ze kon zorgen. Mieke zoekt nog een baasje maar Daantje heeft een goed thuis gevonden via de Dierenbescherming Limburg.

 • Bowie heeft zijn plekje gevonden

  Bowie is een blije, vrolijke kruising van 3 jaar. Hij is naar de opvang gebracht omdat zijn baasje wegens medische problemen niet meer voor hem kon zorgen. Bowie is altijd blij als hij mensen ziet! Hij is gaat heel graag mee wandelen en is altijd enthousiast als hij de riem ziet. Hij heeft veel energie en vind het heerlijk om te rennen. Als hij los op de speelweide loopt is hij helemaal blij. Hij houdt erg van spelen en vind ook alle speeltjes even leuk. Of het nu piepertjes, ballen of pluche beertjes zijn, hij apporteert ze allemaal. Ook zoek of speurspelletjes vind hij leuk. Met een balletje waar brokjes uitvallen als je er tegen duwt kan hij zich ook heel goed amuseren. Hij is heel slim en rolt net zolang tot alle brokjes eruit zijn. Hij kent een aantal basiscommando's zoals 'zit', 'blijf', 'lig'en 'kom' en luistert goed, zeker als hij weet dat hij iets lekkers krijgt. Heeft u interesse voor Bowie? Stuur dan a.u.b. een mail naar: limburg@dierenbescherming.nl

 • Charlie heeft baasje

  Charlie is een mooie, lieve, zachtaardige kruising windhond van bijna 8 jaar. Ze is naar de opvang gebracht omdat ze teveel alleen thuis was en hier niet goed tegen kan.
  Ze is altijd vriendelijk en is erg gehecht aan mensen die ze kent. Ze is de ideale huishond, zonder vervelende gewoontes, als er maar iemand thuis is. Ze kan dan lekker languit op de bank chillen of in je buurt op de grond liggen. Bij haar vorige baasjes woonde ze samen met een andere hond en dit ging altijd prima. Charlie is verder ook een actieve hond die graag wandelt of mee gaat naast de fiets. Ze kan soms wel wat trekken aan de riem maar loopt over het algemeen goed mee. Naar honden die ze tijdens de wandeling tegenkomt reageert ze vriendelijk of ze negeert ze. Ze kan niet loslopen omdat ze een goed ontwikkeld jachtinstinct heeft en ze achter konijnen of ander wild aan gaat als ze de kans krijgt. Dierenbescherming Limburg is voor Charlie op zoek naar mensen die veel thuis zijn of waar ze mee kan als ze weggaan. Mensen waar ze de tijd krijgt om rustig te wennen in een nieuwe omgeving en die snappen wat ze nodig heeft. Ben je op zoek naar een echte kameraad en heb je genoeg tijd voor een hond dan is Charlie zeker een hond voor jou! Stuur een mail naar limburg@dierenbescherming.nl om een keer te komen kennismaken.

 • Senna heeft haar gouden mandje gevonden

  Senna is een vrolijke, vriendelijke en energieke Staffordshire dame van 1,5 jaar. Ze is als vondeling in de opvang terecht gekomen. Haar baas heeft niks meer van zich laten weten. Senna is herplaatst.

 • Ali is geadopteerd via Dierenopvangcentrum De Dierenstee

  Deze knappe kerel van ruim 2 jaar heet Ali en is van Born naar Numandsdorp verhuisd (Zuid-Holland).
  Ali is een vrolijke, gezellige hond die van actie houdt. Ali is gelukkig geadopteerd.

 • Django heeft baasje

  Django is naar de opvang in Born gekomen omdat de baas niet meer genoeg thuis kon zijn voor deze kleine Boomer ivm werk.
  Hij is niet graag alleen in huis, gaat dan blaffen en huilen. Django heeft een nieuw thuis gevonden.

 • Perry/Teddy is geadopteerd

  Teddy is een Stafford en werd in het bos gevonden, aan een boom geknoopt en verbleef een tijd bij de Dierenbescherming Limburg. Teddy is als Perry naar Enschede verhuisd maar nu is deze knapperd gelukkig geadopteerd.

 • Ma-Pi is geplaatst

  Ma-Pi is een vrolijk, grappig hondje van ongeveer 7 jaar oud. Hij is naar de opvang gebracht omdat zijn baasje fulltime ging werken en ze geen tijd meer voor hem had.
  Ma-Pi is opnieuw geplaatst.

 • Pablo is geadopteerd

  Pablo is een prachtige kerel van pas 1 jaar jong, waar afstand van werd gedaan in verband met tijdgebrek van zijn voormalig eigenaren. Pablo is een speels, lieve en vriendelijke jongen en is goed terecht gekomen!

 • Femke heeft thuis

  Femke is een mix van diverse rassen. Dit teefje van 10 jaar is zeer
  volgzaam en sociaal. Zij heeft haar warme mand gevonden.

 • Knap Femke heeft thuis gevonden

  Femke is een lief, vriendelijk dwerg Pincherke van ongeveer 7 jaar. Ze is samen met Vicky in de opvang terecht gekomen nadat hun baasje niet meer voor ze kon zorgen. Femke heeft ondertussen een goed thuis gevonden.

 • Senior Herby is geplaatst

  Deze lieve, vriendelijke Duitse Herder heet Herby. Het is een knappe senior met zijn 10,5 jaar oud. Herby heeft op zijn oude dag niet zoveel geluk. Hij is op een korte tijd al 2x moeten verhuizen. Hopelijk heeft hij nu zijn gouden mand gevonden!

 • Geduldige Eef is dan toch goed terecht gekomen

  Eef is een Terriër teefje en is als vondeling in de opvang van Born terecht gekomen en niet meer opgehaald wat raar was want Eef is vooral een leuke hond. Eef krijgt bij zijn nieuwe baasjes weer een kans op een goed leven.

 • Sancho heeft een nieuw thuis

  Sancho is een vriendelijke, mooie Podenco van ongeveer 8 jaar. Hij is als vondeling in de opvang terecht gekomen en niet opgehaald door zijn eigenaar. Gelukkig is hij toch goed terecht gekomen.

 • Chaplin is geadopteerd

  Chaplin is een lieve, zachte kruising van bijna 5 jaar. Hij is als gevonden binnengekomen en de eigenaar heeft zich niet gemeld. Via de Dierenbescherming heeft Chaplin een nieuwe kans gekregen.

 • Jane heeft een nieuw plekje

  Jane is een lieve, vriendelijke kruising Herder van ongeveer 9 jaar. Jane is een lieve, intelligente hond met een rugzakje, die hopelijk voor altijd zijn gouden mandje heeft gevonden.

 • Guusje heeft baas

  Guus(je) is een mooie stevige dame van 8 jaar oud! Ze is een kruising tussen een Briard en een Amerikaanse buldog. Ze is nog in de bloei van haar leven en heeft een nieuwe kans gekregen bij de nieuwe baas.wil graag wandelen, zwemmen, mee met de fiets, auto-ritjes maken en knuffelen!

  Gehoorzamen doet ze best goed en dan vooral in ruil voor wat lekkers en beloningen. Want ook al ziet Guus er stoer uit, als je boos op haar bent wordt ze onzeker. Die onzekerheid toont ze ook naar vreemde mensen en vreemde honden. Bezoek verwelkomen met koekjes erbij kan haar zeker helpen. Alleen thuis zijn is geen probleem zolang ze maar niet te veel andere mensen of honden ziet die langs lopen, want dan zou ze kunnen gaan blaffen.
  Dierenbescherming Limburg zoekt voor Guus een rustige nieuwe thuis en in afwachting daarvan verblijft ze nog bij haar huidige eigenaars. Wil u haar graag ontmoeten? Neem dan zeker contact op via: limburg@dierenbescherming.nl.

 • Francois kan bij nieuwe baas zichzelf zijn

  Francois is in het asiel binnengebracht als vondeling en niet meer opgehaald door zijn eigenaar. Francois is een Terriër van ongeveer 5 jaar en is een ontzettende energieke kerel. Gelukkig heeft hij een goed plekje gevonden.

 • Swiebertje is geadopteerd

  Swiebertje is een vriendelijke, enthousiaste Jack Russel Terriër van 12 jaar. Hij is nog behoorlijk fit en gaat graag mee wandelen. Hij wordt altijd blij als hij iemand ziet komen met een riem. Swiebertje heeft een maatje gevonden die met hem op de wandel wil.

 • Bella is geadopteerd

  Bella is een 3 jarig teefje, waarschijnlijk een kruising van een Podenco. Als 4 maand oud pupje kwam ze in Nederland wonen en vond ze haar plekje in een eerste gezin. Nu is ze opnieuw geadopteerd en heeft ze hopelijk haar gouden mandje gevonden.

 • Nina heeft baas

  Nina is een enthousiaste, blije kruising zwarte labrador teef van 8,5 jaar. Nina is heel blij als ze mee mag om te wandelen. Met haar nieuwe baas hoopt ze dit dan ook van nog te doen.

 • Treeske heeft een thuis

  Dit lieve aandoenlijke senior dametje heet Treeske en is door onze dierenarts geschat op ongever 11-12 jaar. Treeske is als gevonden hondje in het asiel binnengekomen en is gelukkig goed terecht gekomen.

 • Pay Pay is geadopteerd

  Pay Pay spreekt u uit als Paai-Paai. Deze twee-jarige jongeman heet Spike, maar zijn koosnaam is Pay-Pay. Hij is helaas in de opvang gekomen en niet meer opgehaald door zijn eigenaar. Deze knapperd krijgt weer een nieuwe kans bij een nieuw baasje.

 • Bo heeft baas

  Bo en hij is een 4,5 jarige Amerikaanse Bulldog. Hij is als vondeling opgehaald en hij is niet meer opgehaald door zijn baas.
  Bo is een brave en enthousiaste hond. Gelukkig heeft hij een nieuwe baas.

 • Lucky is 'gelukkig' geadopteerd

  Lucky is moederziel alleen op straat gevonden en in de opvang terecht gekomen. Lucky is een Shar Pei kruising van 5 jaar.
  Lucky heeft gelukkig toch een geschikte baas gevonden.

 • Beauty heeft baas

  Beauty is een vriendelijke, mooie Nova Scotia Duck Tolling Retriever teef van 10,5 jaar. Ze zat samen met Tolly aan een paal gebonden.
  Beauty is een echte lieve aanhankelijke hond die via Dierenbescherming Born herplaatst is.

 • Kiki is herplaatst

  Kiki is een Anatolische (Turkse) herder teef, met gecoupeerde oren, van ongeveer 3 jaar oud. Kiki zocht een gezellig thuis waar haar buik wordt geaaid en waar ze mag genieten van aandacht. Gelukkig heeft ze nu een nieuw thuis gevonden.

 • Scooby en Daisy hebben via Doornakker Eindhoven een nieuw thuis gevonden

  Helaas is dit koddig duo op hoge leeftijd (tien en veertien jaar) nog in het asiel terecht gekomen. Er werd ijverig voor ze gezocht naar een nieuw adresje. Ondanks dat het iets langer geduurd heeft, is dit stel goed terecht gekomen.

 • Beertje heeft nieuw thuis

  Beertje is een prachtige witte Dogo Argentino van 5 jaar jong. Hij werd afgestaan omdat zijn baasje moest verhuizen en er geen dieren mee mochten naar het nieuwe huis. Gelukkig heeft Beertje zijn geluk opnieuw gevonden.

 • Tamri heet BAAS

  Deze wervelwind werd herplaatst door Dierenasiel Op de Smakterheide in Smakt, Venray. Meer informatie: info@smakterheide.nl

 • Tolly is geadopteerd

  Tolly is een hele lieve, aanhankelijke Nova Scotia Duck Tolling Retriever van ongeveer 10 jaar oud (geschat) . Ze zat samen met Beauty aan een paal gebonden. Beide zijn geadopteerd.

 • Moos heeft thuis

  Moos is een klein, vriendelijk hondje. Waarschijnlijk een kruising Jack russel / Chihuahua. Hij is als vondeling in het asiel terecht gekomen. Moos is goed terecht gekomen.

 • Xena is geadopteerd

  Een flinke scheut Herder en een snufje van iets anders. Xena spreek je uit als Zena. Xena is in het asielgekomen nadat haar baasjes helaas niet meer voor haar konden zorgen. Met veel pijn in het hart hebben ze haar afgestaan. Gelukkig is Xena opnieuw geadopteerd.

 • Deze knapperd heeft baas

  Rex, een Stafford van vier jaar was dé ster van het dierenbeschermingscentrum als het ging om het afleggen van het behendigheidsparcours op het speelveld. Gelukkig heeft deze actieveling zijn plekje gevonden bij een nieuwe baas.

 • Knappe Binky heeft nieuw thuis

  Binky is een vriendelijke, lieve Lhasa Apso reu van ongeveer 8 jaar. Hij is als vondeling in de opvang terecht gekomen en werd niet opgehaald door zijn eigenaar. Via Dierenbeschermingscentrum Born heeft Binky een nieuwe baas.

 • Basco is geadopteerd

  Basco is een Mechelse herder reu van 6,5 jaar oud en zocht een nieuw thuis via asiel Op de Smakterheide. Meer informatie of Basco goed terecht is gekomen kan via: info@smaketerheide.nl.

 • Sem heeft nieuw thuis

  Sem is een Terriër van 5,5 jaar jong en is als vondeling in het Dierenbeschermingscentrum binnengekomen en heeft gelukkig vrij snel een nieuw thuis gevonden.

 • Malthezer Naudje heeft het geluk gevonden

  Naudje is 9 jaar en is helaas afgestaan nadat het thuis door de ziekte van zijn baasje een onhoudbare situatie werd. Gelukkig heeft hij nu een baasje gevonden die ontzettend blij met hem is!

 • Puk is geplaatst als alleenhond

  Puk is een energiek, actief Jack Russel terrierke van 4 jaar. Hij was op zoek naar een nieuw huisje omdat zijn baasje niet meer genoeg tijd had om met hem bezig te zijn. Gelukkig is hij nu wel goed terecht gekomen.

 • Deze allemansvriend is geadopteerd

  Joy is ongeveer negen jaar en was naar de opvang gebracht omdat een van de kinderen van zijn vorige eigenaar allergisch voor hem is. Iedereen was verdrietig maar gelukkig heeft Joy nu weer een gezellig thuis gevonden waar hij veel mag knuffelen en kusjes geven!

 • Rocky heeft baas

  Rocky is een kruising Duitse herder van 2 jaartjes oud.
  Deze jongen is door privé omstandigheden in het asiel binnen gekomen maar mocht al gauw een nieuw baasje vinden.

 • Leergierige Mo heeft meester gevonden

  Mo is een vriendelijke herder kruising van bijna 2 jaar. Mo is op een stormachtige dag in het asiel binnengekomen als zwerver en hij is helaas niet meer opgehaald. Het nieuwe baasje weet althans dat deze leergierige jongen met lekkere dingen gemakkelijk te verleiden valt.

 • Diesel heeft zijn plekje gevonden

  Diesel is door persoonlijke omstandigheden in het asiel binnen gekomen. Zijn baas was niet langer in staat om voor hem te zorgen. Deze vrolijke vrije hond heeft weer een nieuwe start mogen maken!

 • Doedel is geplaatst!

  Doedel is een 1,5 jarige Duitse Staander en hij heeft een nieuw thuis gevonden via de Dierenbescherming Limburg te Born (Nl).
  Hij is heel lief en zacht van karakter en hij wil het liefste de hele dag lui zijn en knuffelen.... Gelukkig heeft hij nu een warme mand gevonden!

 • TOTO heeft baas

  Toto was 11 maanden toen hij in het asiel kwam. Hij is een leuke kleine kruising: Jack Russell x Boomer waarschijnlijk.
  Toto is een vrolijk hondje die in het begin wel even moest ontdooien in het asiel. Gelukkig zagen zijn nieuwe baasjes ook zijn echte karakter en kan hij in zijn nieuwe thuis lekker van het leven genieten.

 • Diesel heeft nieuw thuis gevonden!

  Diesel is door persoonlijke omstandigheden in het asiel binnen gekomen. Zijn baas was niet langer in staat om voor hem te zorgen. Hij had Diesel zelf nog niet zolang, dus veel informatie hadden de medewerkers van Op de Smakterheide niet. Diesel is een vrolijke vrije hond in de omgang en dat hebben zijn nieuwe baasjes gelukkig ook ingezien.

 • Guusje heeft baasje

  Dit leuke koppie hoort bij Guusje. Ze is een 7-jarige Jack-Russell kruising en klaar voor een nieuw mandje dat ze nu gelukkig heeft gevonden.

 • Emiel moest even wachten maar dat wordt nu beloond!

  Emiel is een jongen van 7 jaar en gek op speeltjes. Emiel kwam als vondeling binnen en is helaas niet meer opgehaald door zijn baasje. Na een tijdje wachten, is een nieuw baasje gekomen die Emiel met veel liefde zal opvangen.

 • Bobo heeft thuis

  Bobo is een Cocker Spaniel van 8 maanden oud, en zoals het bij haar leeftijd en haar ras past, enorm actief, speels, vrolijk en enthousiast. Ze moet nog het een en ander leren maar haar nieuwe baas zal dat met veel plezier doen.