Voor honden in Belgisch Limburg verwijst Dierenliefde Limburg u graag door naar de website: DierenliefdeLimburgvoorBelgie.SimpleSite.com.

Voor een compleet overzicht van de asieldieren kunt u het beste kijken op de website of Facebookpagina van het dierenasiel zelf. Een overzicht van de dierenorganisaties in Limburg vindt u via: http://dierenliefdelimburg.123website.nl/407834476.

Onderstaand aanbod wordt met regelmaat bijgehouden om u zo up-to-date mogelijk te informeren. Mocht u toch onverhoopt onjuiste informatie aantreffen, dan kunt u contact met ons opnemen via: dierenliefde@hotmail.com.

Dierenliefde Limburg is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke informatie maar neemt de informatie zo zorgvuldig mogelijk over van de dierenorganisaties.

Voor het aanbod van Dierenasiel De Beestenboel te Weert, verwijzen wij u graag naar de Facebookpagina: https://www.facebook.com/pg/dierenasieldebeestenboel/photos/?tab=album&album_id=2095239617375252

Dierenasiel 'Op de Smakterheide' wenst geen honden op deze website te plaatsen en daarom verzoeken wij u vriendelijk voor het aanbod naar: http://www.smakterheide.nl/

 

Voor een volledig overzicht van de honden die een thuis zoeken via Dierenbescherming Limburg kijkt u het beste via: limburg.dierenbescherming.nl

 • Daddy zoekt nieuw thuis

  Daddy is een Stafford reu van ongeveer 6 jaar oud. Hij is als vondeling in de opvang terecht gekomen en niet meer opgehaald door zijn eigenaar. Helaas weten ze in het asiel hierdoor niet zoveel van zijn achtergrond.
  Wat de medewerkers wel weten is dat Daddy een vrolijke verschijning is. Hij is helemaal gek op spelen maar kan wel soms een beetje te opgewonden worden van het spel. Dus beheerst spelen is wel nodig met Daddy.
  Wandelen doet Daddy ook graag en hij loopt netjes aan de lijn. Wel vind hij het fijn om een bal mee te nemen om in zijn bek te dragen de hele wandeling.
  We zijn voor Daddy op zoek naar ervaren honden mensen. Het liefst ook mensen die bekend zijn met het ras. Ben jij op zoek naar een kameraad en lijkt Daddy je een geschikte match? Stuur dan een mail naar limburg@dierenbescherming.nl

  Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat jij en het dier een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken door het sturen van een mail naar limburg@dierenbescherming.nl

 • Mensenvriend Bruno zoekt baas

  Bruno is een imposante verschijning met zijn lichte ogen en forse bouw. Het is moeilijk te achterhalen wat voor kruising het precies is, maar er zijn veel uiterlijke kenmerken van een Catahoula dog. Wellicht zit er toch ook nog iets van dog in, gezien zijn grootte en lompheid. Bruno is een flinke reu van bijna 50 kg. Hij is als vondeling in de opvang terechtgekomen waardoor ze weinig weten van zijn achtergrond. Wat de medewerkers in het asiel wel weten is dat zijn vorige eigenaar hem in november 2018 zelf herplaatst heeft vanwege verblijf in het buitenland.
  In de opvang is Bruno een vriendelijke hond die houdt van aandacht. Hij gaat graag mee wandelen en loopt netjes aan de lijn zolang hij geen andere honden ziet. Als hij een andere hond ziet gaat hij blaffen en trekken en dan is hij beresterk.Bruno is makkelijk te verleiden met een koekje.
  Bruno zoekt en thuis waar ze ervaring hebben met grote rassen. Hij kan niet geplaatst worden met andere honden of kleine kinderen. Een tuin en veel plek is een must. Ben je op zoek naar een bijzondere hond en lijkt Bruno je de ideale kameraad? Kom dan kennismaken met Bruno!Je maakt een afspraak via: limburg@dierenbescherming.nl.

 • Wie heeft een warme mand voor deze knapperd?

  Deze mooie kruising herder met wellicht een Chow Chow hebben ze in het asiel Adam genoemt. Jammer genoeg weten ze niet zijn echte naam, of ras omdat hij als zwerver in de opvang terecht kwam. Hij was niet gechipt en er heeft zich ook geen eigenaar voor hem gemeld.
  Adam was in het begin nogal onder de indruk van de opvang. Hij is wat terughoudend en afwachtend met nieuwe mensen en heeft even tijd nodig om te wennen. Hij kan wat onzeker en schrikachtig reageren in bepaalde situaties of van onbekende geluiden. Intussen kent hij al een aantal medewerkers en vrijwilligers beter en gaat hij graag mee wandelen. Adam heeft veel energie en kan (zeker in het begin) nogal trekken aan de lijn tijdens het wandelen. Het lijkt alsof hij niet echt geleerd heeft om goed aan een riem te lopen en dit zal dan ook zeker nog geleerd moeten worden. Als Adam je kent komt hij ook tegen je aanzitten voor wat meer aandacht en een aai maar hier vindt hij dit soms nog wel spannend. Naar andere honden reageert hij tijdens het wandelen nogal opgewonden. Hij begint dan te trekken en springen aan de riem en blaft ernaar. Waarschijnlijk is hij niet gewend aan veel contact met andere honden.
  Adam zoekt een thuis waar ze ervaring met honden hebben. Het liefst ook met honden die nog het een en ander moeten leren en honden die schrikachtig zijn. Mensen die weten dat dit type hond veel tijd nodig heeft en het als een uitdaging zien om hem nog het een en ander te leren. Adam krijgt het best een plek bij mensen zonder kinderen of andere honden. Het liefst ook met een tuin of bij mensen die veel wandelen want hij is graag buiten. Ben je op zoek naar een kameraad en denk je dat je Adam kan bieden wat hij nodig heeft? stuur dan zeker een mail naar limburg@dierenbescherming.nl en kom kennismaken met deze knapperd.