Bij de tabbladen hierboven vindt u de dierenorganisaties in Nederlands Limburg met de contactgegevens. Een klein deel van het aanbod van dieren uit asiels vindt u tevens onder het kopje 'katten', 'honden' en 'overige'. Voor het volledig aanbod kunt u het beste met het asiel zelf contact opnemen of kijken op hun website.

Vindt u dat uw organisatie hier ook thuis hoort? Help ons te verbeteren en geef de informatie door zodat we nog meer dieren kunnen helpen en zo volledig mogelijk kunnen zijn!
Alvast bedankt voor uw hulp! Mailen kan altijd naar: dierenliefde@hotmail.com.

Hieronder vindt u meer info over het werkgebied van de Dierenambulance in Nederlands Limburg.

Wijzigingen dierenambulance in Noord-Limburg (Nl) per 1 januari 2015:

Bent u woonachtig in een van de volgende gemeenten; Venlo, Venray, Peel en Maas of Horst aan de Maas? Dan is onderstaande informatie belangrijk om te weten. 
Met ingang van 1 januari 2015 vinden in Noord-Limburg enkele wijzigingen plaats als het gaat om het ophalen van, en vervoeren van, gewonde-en/of hulpbehoevende dieren en zwerfdieren in een aantal gemeenten. De gemeenten Venlo, Venray, Peel en Maas en Horst aan de Maas hebben besloten het transport van deze dieren onder te brengen bij opvang Smakterheide te Venray.

De dierenopvang Smakterheide is verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren uit deze gemeenten. Vanaf 1 januari zullen zij ook zorgdragen voor het transport van alle dieren in nood uit de gemeenten Venlo, Venray, Peel en Maas en Horst aan de Maas.
Dit transport werd voorheen verzorgd door de Dierenambulance van Dierenbescherming Limburg met de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers.

Burgers uit de bovenvermelde gemeenten dienen vanaf 1 januari 2015 te bellen met 0900- 2000112 wanneer zij een dier in nood aantreffen en voor kadavers van honden en katten.

Voor het uitvoeren van particuliere ritten (huisdier moet bijvoorbeeld naar de dierenarts, trimmer of naar pension) blijft de dierenambulance van Dierenbescherming Limburg wel toegankelijk. Informatie over particuliere ritten kan worden opgevraagd via 0900 700 9000/ limburg@dierenbescherming.nl

Heeft u veel familie, vrienden of bekenden in een van die gemeenten? Deel dan a.u.b. dit bericht. Dank bij voorbaat!