Stichting KATIMO

Stichting Katimo biedt kattenopvang en kittenopvang voor geheel Nederlands Limburg. Zij zetten zich in voor moederloze (zoog)kittens en moederpoezen die hulp nodig hebben of omdat ze over straat zwerven en/of last veroorzaken of worden gedumpt door mensen. 
Ook richt KATIMO zich tot verwilderde katten om de overlast te beperken.

Heeft u interesse in een kat of kitten, neem dan telefonisch contact met Katimo op.
Dat kan op werkdagen van 11:00 tot 17:30 uur en van 19:00 tot 21:00 uur op:
0031 6 46594440 of 0031 6 33057995. 
Meer info is ook te vinden via: www.katimo.nl.

U krijgt dan van Katimo het telefoonnummer van het gastgezin door. Tevens geeft Katimo u dan door welke vergoeding zij vragen voor de kat of kitten en beantwoorden zij uw overige vragen. Met het gastgezin kunt u dan een afspraak maken om kennis te maken met de kat of kitten.

Kunt u niet direct een beslissing nemen, dan krijgt u een optie van 48 uur. Daarna moet u beslissen of u de kat of kitten wel of niet wilt hebben.

Besluit u dat u een kitten wilt hebben, dan heeft u 2 keuzes:

Het kitten wordt 1x ingeënt. De kosten voor de 2e inenting zijn dan voor uw eigen rekening. Een kortingsbon voor de 2e inenting samen met de neutralisatie bij Dierenkliniek Hoogveld is mogelijk. U mag het kitten pas meenemen als het 10 weken oud is, minimaal 900 gram weegt en 4 dagen na de 1e inenting. Is dit niet het geval dan blijft het kitten zolang bij het gastgezin.
Wilt u liever dat het kitten 2x is ingeënt, dan kunt u het kitten pas meenemen als het 12 weken oud is en 4 dagen na de 2e inenting. Is dit niet het geval dan blijft het kitten zolang bij het gastgezin. Er is geen mogelijkheid voor een kortingsbon.

De vergoeding betaalt u contant aan het gastgezin als u de kat of kitten meeneemt.
Het mogelijk dat u de kat of kitten op een later tijdstip ophaalt en het zolang nog bij het gastgezin blijft. Zij vragen dan een aanbetaling van € 25.