LRM draagt een warm hart voor dieren!

Vanaf 1 februari 2015 is LRM weer een nieuw programma rijker: Een hart voor dieren. Deze rubriek bij Roel Bloemen op woensdagavond (met herhaling bij Jean Vroomen op zaterdag), kent zo’n groot succes, dat LRM besloten heeft om nog meer dieren te helpen. Voortaan niet alleen als rubriek dus bij Roel en Jean, maar ook als volwaardig programma op zondagmiddag tussen 13 en 14 uur. Verloren/gevonden huisdieren, huisdieren die een baasje zoeken, info en nuttige tips, … Zij krijgen een plaats bij Radio LRM op zondagmiddag. Presentatie: Ann Paredis, techniek: Ronny Dewinter. Frequentie: 105.1 FM, 107.6 FM en online via www.lrm.fm.

 

Ook de media zet zich in voor de dieren:

Vanaf september kan je weer elke woensdagavond om 20.30u luisteren naar het dierenpraatje tijdens de Week-Breek met Roel Bloemen op LRM. Herhaling op zaterdag om 14.30u bij Jeanke Vroomen. LRM is te beluisteren via 107.6FM voor de regio Maaseik en via 105.1FM voor de regio Kinrooi. Je kan ook online luisteren via:www.lrm.fm.

Ook plaatst Dierenliefde Limburg regelmatig berichten en evenementen op de online pagina van Het Belang van Limburg voor alle Limburgse plaatsen. Vaak gaat dit over vermiste en gevonden dieren. Bron is vaak www.binnenbeest.be. Kijk of in jouw gemeente dierennieuws is: www.hbvl.be/naamvanjouwgemeente.

Ook FM Goud te Peer schenkt regelmatig aandacht aan de berichten van Dierenliefde Limburg in de regio Peer (B) en Hechtel (B). Meer info: https://www.facebook.com/fmgoud?fref=ts.